Unikatna otroška oblačila po meri

Vsaka mama je skrbna pri izbiri ter nakupu otroških oblačil. Pomembno je, da so unikatna otroška oblačila po meri izdelana kakovostno, predvsem pa, da so brez vsebnosti barvil ali katerih koli drugih kemikalij. Fi&Ti je novo, tako rekoč butično ime otroških oblačil, ki se je razvilo iz želje ponuditi otroku najboljše. Več o ponudbi si lahko ogledate na njihovi Facebook strani, kjer si lahko ogledate tudi fotografije izdelkov, ki že razveseljujejo mnoge malčke in njihove starše.

Unikatni izdelki so izdelani iz kvalitetnih materialov, kar pomeni, da imajo certifikat Oko-Tex Standard 100 in so zato še posebej prijazni do otroške kože. Potrebno je poudariti, da so unikatna otroška oblačila po meri drugačna, udobna, predvsem pa dlje nosljiva tako zaradi izbire kvalitetnih materialov kot tudi ročne izdelave, saj gre za butično izdelavo po naročilu.

Sporočite svoje želje

Mlado podjetje se lahko hitro odzove na željo vsake stranke, ki išče ne samo unikatna otroška oblačila po meri, ampak tudi oblačila za odrasle. Trenutno se v ponudbi najde poletna kolekcija kratkih oblačil, majčk ter tunik kot tudi pižam za vse starostne skupine. Vsa unikatna otroška oblačila po meri ter oblačila za odrasle so skrbno načrtovana v sodelovanju z naročnikom. Pri izbiri ter naročilu unikatnih oblačil lahko torej določite tako barvo kot tudi vzorec določenega oblačila. Prav tako pa se pri izdelavi upošteva želje in potrebe vsakega naročnika. Pri vsakem naročilu se tako individualno vzamejo mere naročnika in zriše oz. zmodelira želeni kroj. Tako se popolnoma posvetijo vsakemu posamezniku.

Malo podjetje, ki je butične narave, se lahko pohvali z zadovoljnimi strankami, ki se rade vračajo. Pri izdelavi je pomembna tudi trajnostna naravnanost, saj le tako lahko ohranimo našo skupnost. Prav tako lahko poudarimo, da se unikatna otroška oblačila po meri Fi&Ti izdelana skrbno in natančno, predvsem pa z ljubeznijo tako do oblikovanja kot šivanja. Pri Fi&Ti vam je na voljo tudi darilno pakiranje, ki poskrbi, da je izbran izdelek lično zapakiran v izbrani embalaži.

Za dodatne informacije in naročila se lahko obrnete na Fi&Ti:

Veseli bomo prav vsakega povpraševanja, sam nam to sporoča, da podpirate mlade, nadarjene in zavzete ustvarjalce. In ravno to nam daje zagon za naprej.