napihljiva igrala najem

Se tudi vi vsako leto sprašujete, kako poskrbeti, da bo rojstnodnevna zabava vašega otroka res nepozabna izkušnja? Pozabite na darila, ki hitro končajo v pozabi in otroku rajši ponudite nekaj, česar še dolgo ne bo pozabil. Napihljiva igrala Napihljivček vedno poskrbijo, da se otroci zabavajo, gibajo in utrjujejo medsebojne odnose.

Napihljiva igrala – najemite nepozabno presenečenje za otroke

Napihljiva igrala so naprave, narejene iz mehkih materialov, ki se napolnijo z zrakom. Pogosto se srečujemo z različnimi oblikami, kot so na primer gradovi, tobogani in podobno. Otroci jih preprosto obožujejo in zato postajajo vedno bolj priljubljeni tudi na otroških rojstnodnevnih zabavah in podobnih dogodkih.

Pisana in mehka igrala otrokom ponujajo priložnost za ure in ure zabavnih aktivnosti. Opremljena z različnimi elementi, kot so tobogani, plezalne stene, ovire in podobno poskrbijo za nepozabno zabavo.

Zakaj izbrati otroška napihljiva igrala Napihljivček?

  • Bogata ponudba za najem napihljivih igral

Izposoja napihljivih igral pri Napihljivčku je zelo enostavna, skoraj prepričani smo, da bo najtežji del odločitev, katero igralo izbrati. V ponudbi namreč lahko izbirate med 8 različnimi modeli. Vsi modeli so opremljeni s toboganom in drugimi elementi, kot so predori in plezalne stene. Ne glede na to, kater model boste izbrali ste lahko prepričani, da bodo vaši otroci nad igralom popolnoma navdušeni.

  • Napihljiva igrala lahko uporabljate v vseh letnih časih

Pri najemu napihljivih igral niste omejeni samo na tople poletne dneve. Igralo lahko namreč brez težav postavite tudi v notranjih prostorih, kot so npr. večje garaže, telovadnice in drugo.

  • Doživetje, ki ga otroci še dolgo ne bodo pozabili

Zelo hitro se zgodi, da otroci darila, ki jih prejmejo na rojstnih dnevih pozabijo jim postanejo nezanimiva. Če bi radi otroku podarili nekaj res posebnega, potem mu lahko podarite priložnost, da si ustvari nepozabne spomine v družbi svojih prijateljev. Verjemite, igrača bo hitro potonila v pozabo (ali pa vsaj v kakšen predal), spomini na napihljiva igrala pa bodo še dolgo ostali.

  • Spodbujanje otrokovega gibalnega in socialnega razvoja

Ne samo, da se otroci na napihljivih igralih lahko dolge ure odlično zabavajo, igrala jih tudi spodbujajo pri gibalnem in socialnem razvoju. Ovire, predori, tobogani in drugi elementi napihljivih igral otroka spodbudijo h gibanju in aktivnemu preživljanju časa. Prav tako bodo igrala pri otrocih spodbudila medsebojno sodelovanje, komunikacijo in izgradnjo kvalitetnih odnosov.

  • Oddih za starše

Nenazadnje je pomembno tudi to, da igrala staršem ponudijo možnost, da se na rojstnodnevni zabavi svojega otroka tudi sami sprostijo in zabavajo. Ker se otroci dolgo zamotijo z igranjem, staršem ni potrebno skrbeti za zabavo otrok. Brez skrbi si lahko privoščijo sproščujočo kavico in uživajo ob opazovanju otrok, ki se na napihljivih igralih neizmerno zabavajo.

napihljiva igrala

Zabavna napihljiva igrala: izposoja za vse priložnosti

Če načrtujete rojstnodnevno zabavo za svojega otroka in želite gostom ponuditi priložnost za aktivno zabavo so napihljiva igrala zagotovo odločitev, ki je ne boste obžalovali. Seveda pa se lahko za najem napihljivih igral odločite tudi ob drugih priložnostih.

Zakaj nebi z napihljivim igralom popestrili dogajanja na družinskem srečanju? Ali pa otrokom po športnem dogodku ponudili še sprostitev na zabavnih napihljivih igralih? Izposoja napihljivih igral je lahko tudi čudovit način, da otrokom priredite čudovit in zabaven vikend na domačem dvorišču. Zabava je zagotovljena, možnosti pa (praktično) neomejene! Pri Napihljivčku imajo v ponudbi 8 različnih modelov napihljivih igral, ki otrokom nudijo priložnost za ure in ure nepozabne zabave.

Odločite pa se lahko tudi za najem velikega napihljivega igrala, ki je odlična izbira za popestritev različnih družabnih dogodkov, kot so sejmi, veselice, športne ali šolske prireditve,… To devet metrov dolgo igralo bo zagotovo navdušilo vse otroke. Ob najemu velikega igrala vam pri Napihljivčku le to pripeljejo in postavijo, po dogodku pa očistijo, pospravijo in odpeljejo.

Vas zanimajo otroška napihljiva igrala? Kontaktirajte Napihljivčka in z veseljem vam bodo pomagali pri izbiri pravega napihljivega igrala za vašo zabavo.

otroška napihljiva igrala

Kaj vključuje najem napihljivih igral?

Če se odločit za napihljiva igrala najem vključuje igralo, podlogo za igralo, puhalnik za polnjenje igrala ter kline za pritrditev. Cena za najem napihljivih igral je 50-60€ na dan. V primeru, da se odločite za enodnevni najem lahko napihljivo igralo prevzamete v Kranju.

Poleg opreme, ki je vključena v najem za postavitev igrala potrebujete samo še dovolj veliko površino in pa električni priključek (in morda podaljšek), kamor boste priključili puhalnik za polnjenje igrala. Podlogo razgrnete po tleh, na njo razvijete igralo in ga priključite na puhalnik. V nekaj sekundah bo pred vami stalo napihnjeno igralo, pripravljeno za otroško igro.

Najem napihljivih igral za cel vikend

Pri Napihljivčku vam za vikend najem napihljivih igral nudijo prav posebno ugodnost. Za samo 100€ lahko igralo najamete za od petka do ponedeljka, pri čemer vam igralo (po vsej Sloveniji) dostavijo na dom in ga po koncu vikenda tudi pridejo iskat. Na ta način lahko brez skrbi organizirate rojstnodnevno zabavo, otroci pa se lahko cel vikend brezskrbno zabavajo na igralih.

Zakaj so napihljiva igrala popolna izbira za otroško zabavo?

Otroška napihljiva igrala so varno zasnovana igrala, ki otroke spodbujajo h gibanju in jim pomagajo pri razvoju njihovih motoričnih sposobnosti. Z najemom napihljivih igral boste otrokom ponudili priložnost, da si ustvarijo kopico nepozabnih spominov in v družbi prijateljev aktivno razvijajo svoje motorične in socialne spretnosti. Ne samo, da se bodo otroci neizmerno zabavali, ampak se bodo na zabavi z Napihljivčkom lahko sprostili in uživali tudi starši. Postavitev igrala je popolnoma enostavna, otroci pa se bodo na njemu tako zamotilli, da boste starši lahko brez težav uživali ob prijetnem klepetu in otroškem smehu.

Najem napihljivih igral Napihljivček lahko spremljate tudi na Facebook-u.