Smiljan Mori

Starši, ali si želite, da bi vaš otrok razvil zdrave finančne navade in sprejemal pametne finančne odločitve? Smiljan Mori pravi, da si vsi želimo, da bi naši otroci imeli pozitiven odnos do denarja in se izognili težavam, ki jih prinaša neznanje o tem področju. Zato je Smiljan Mori ustvaril tečaj Smart Money Kids – intenzivno izobraževanje, namenjeno staršem, ki želijo svoje otroke naučiti pomembnih finančnih veščin. Vsak starš si želi, da bi otrok brez težav upravljal z denarjem.

Želimo jim omogočiti življenje brez finančnih skrbi in strahu pred pomanjkanjem. Vendar pa se zavedamo pomembnosti finančnega znanja in spretnosti pri obvladovanju denarja. Smiljan Mori pravi, da je denar orodje, ki nam omogoča varno življenje in uresničevanje ciljev. S tečajem Smart Money Kids boste otroku pomagali razviti odgovoren odnos do denarja. Naučil se bo kontrolirati svoje finance, varčevati, investirati in zaščititi svoje premoženje.

Kaj boste izvedeli?

Tečaj Smart Money Kids, ki ga je naredil Smiljan Mori, vključuje 6 poglobljenih modulov, ki vam bodo pomagali naučiti svojega otroka vse ključne finančne veščine. V tečaju se boste osredotočili na to, kako otrokom razložiti pomembnost denarja in finančne odgovornosti glede na njihovo starost. Raziskali boste primerna orodja in metode za poučevanje o denarju ter kako prilagoditi poučevanje glede na otrokovo razumevanje.

Razvijanje dobrih delovnih navad

V tečaju se boste poglabljali v to, kako spodbujati otroke, da razvijejo dobre delovne navade. Odkrili boste, kako jih motivirati za opravljanje nalog, kako jih naučiti ceniti trud in vztrajnost ter kako jim omogočiti, da se sami odločajo glede denarja, ki ga zaslužijo. Razpravljali boste o tem, kako se izogniti nepotrebnemu zapravljanju denarja. Naučili se boste, kako otroke ozavestiti o vrednosti denarja, kako jih naučiti razmišljati o vsakem nakupu ter kako razvijati odgovorne in premišljene potrošnike.

Smiljan Mori

Naučite se o varčevanju in naložbah

Tečaj je namenjen spoznavanju pomembnosti varčevanja in naložb. Raziskali boste različne načine varčevanja, kako razumeti osnovne koncepte naložb ter kako otrokom predstaviti možnost pridobivanja donosov na dolgi rok. V tečaju se boste osredotočili na pomembnost dobrodelnosti. Učili se boste, kako otroke spodbujati k podpori in pomoči drugim, kako jih naučiti, da lahko že majhen prispevek naredi veliko razliko v življenju drugih ljudi.

V nadaljevanju tečaja se boste posvetili temam obvladovanja dolgov ter hvaležnosti. Naučili se boste, kako se spopadati z dolgovi na zdrav način ter kako razvijati hvaležnost za vse dobro v življenju. S tem tečajem boste svojemu otroku omogočili trdne temelje finančne pismenosti, ki mu bodo koristili vse življenje. Smiljan Mori je prepričan, da je tečaj Smart Money Kids naložba v prihodnost in blaginjo vašega otroka.

Tečaj vključuje video vsebine in delovne zvezke

Da bi še bolj olajšali učenje otrok o financah, je tečaj Smart Money Kids oblikovan z uporabo video vsebin in delovnih zvezkov. Video vsebine omogočajo otrokom vizualno in interaktivno izkušnjo, medtem ko delovni zvezki omogočajo, da se naučeno znanje prenese v prakso. S tem pristopom otroci dobijo popolno izkušnjo učenja, ki spodbuja njihovo zanimanje in razumevanje finančnih konceptov.

Bonus za VIP člane – poseben izobraževalni material za celo družino

Ko se prijavite na tečaj Smart Money Kids, boste avtomatično dodani na poseben VIP seznam. VIP člani prejmejo redne priročnike in druge izobraževalne materiale, ki jih lahko uporabijo za nadaljnje izobraževanje celotne družine. Ta bonus je ekskluziven samo za VIP člane, kar pomeni, da boste deležni dodatnih koristnih virov in podpore, ki jih drugi ne bodo imeli.

Otroka o denarju poučite na sproščen in zabaven način

Smiljan Mori je prepričan, da se mnogi starši bojijo, da bi otroka obremenjevali z denarjem in finančnimi zadevami, saj si želijo, da bi imel brezskrbno otroštvo. Vendar pa Smiljan Mori pravi, da je pomembno, da se finančna izobrazba začne že zgodaj. Ne gre za to, da bi otroke preobremenjevali, ampak da jim na sproščen in zabaven način predstavimo finance. S tem jim pomagamo razviti pozitivno prepričanje o denarju in dobrih finančnih navad. Tečaj Smart Money Kids je prav to – kombinacija zabave in učenja, ki bo otrokom omogočila, da brezskrbno odraščajo, hkrati pa imajo tudi zdrav odnos do denarja.

Pomanjkanje finančne pismenosti v šolah

Ena izmed težav, s katero se soočamo, je pomanjkanje finančne izobrazbe v šolah. Smiljan Mori pravi, da predmeti, kot so finance in podjetništvo, niso dovolj obravnavani v učnem programu. To vodi v slabo finančno pismenost in kasneje tudi v težave s denarjem. Da bi preprečili, da bi naši otroci postali žrtev tega pomanjkanja izobrazbe, je pomembno, da jim sami zagotovimo ustrezno znanje o financah. Tečaj Smart Money Kids je odlična rešitev za to, saj staršem omogoča, da sami otrokom predstavijo osnove finančne pismenosti in jim pomagajo razviti finančno zdrave navade.

Slaba finančna pismenost pri mladih vodi v dolgove

Številne raziskave so pokazale, da mladi v današnjem času najbolj tvegajo, da zapadejo v dolgove. Slaba finančna pismenost in pomanjkanje znanja o tem, kako pravilno upravljati denar, jih pripeljeta v težave. Da bi preprečili, da bi naši otroci postali del te statistike, je ključno, da jih pravočasno izobrazimo o financah. Tečaj Smart Money Kids je odlična priložnost, da učinkovito vplivate na finančno prihodnost svojega otroka in jim omogočite začetek poti do finančne uspešnosti.