Ne glede na to, ali se odločate za učenje tujega jezika zaradi službenih potreb ali osebnega zanimanja, vam jezikovni tečaj na Jezikovnem inštitutu Didaktum zagotavlja prilagojen pristop in pomoč pri doseganju vaših jezikovnih ciljev. V jezikovni šoli vam omogočajo učenje jezika v prijetnem okolju, kjer se boste sproščeno in hitro opremili z jezikovnim znanjem.

Visoko usposobljeni učitelji na jezikovnih tečajih

Jezikovni tečaj vodijo visoko usposobljeni učitelji z bogatimi izkušnjami v poučevanju, ki bodo poskrbeli za učinkovito pridobivanje jezikovnih veščin. Ne glede na vaš motiv – ali se učite jezik zaradi želje po potovanjih, konkurenčnosti na trgu dela ali napredovanja v karieri – je jezikovni tečaj odlična priložnost za izboljšanje vaših jezikovnih sposobnosti. So v koraku z najnovejšimi smernicami in vam zagotavljajo, da se na jezikovnih tečajih ne boste dolgočasili. Pred koncem ure se boste že veselili naslednjega srečanja, saj vzpodbujajo interaktivnost in dinamičnost.

Jezikovni tečaj

Hitro spregovorite v ciljnem jeziku s pomočjo izkušenih učiteljev

Izkušeni učitelji bodo poskrbeli, da boste čim hitreje pridobili govorne spretnosti v ciljnem jeziku, kar vam bo koristilo tako v osebnem kot tudi poklicnem življenju. Nikoli ni prepozno za jezikovni tečaj vašega priljubljenega jezika, zato lahko pri njih izbirate med kar 21 različnimi tujimi jeziki, ki vam bodo odprli vrata v svet znanja in komunikacije. V današnjem sodobnem svetu je znanje več jezikov ključno za svobodno komuniciranje in odpiranje vrat v poslovnem okolju. Raznolikost jezikovnih tečajev vam omogoča pridobitev novega znanja za osebne ali službene namene. Zaradi široke palete jezikov, med katerimi izbirate, vključno z angleščino, ruščino, hrvaščino, grščino, nemščino, italijanščino, kitajščino, španščino, francoščino in slovenščino, boste lahko izbrali jezik, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Izkušeni učitelji na Jezikovnem Inštitutu Didaktum s prilagojenim pristopom k poučevanju posameznikom in skupinam v najkrajšem možnem času omogočajo doseganje želenih jezikovnih znanj, kar je ključ do uspeha na jezikovni poti.

Brezplačno testiranje predznanja:

Začnite svojo jezikovno pot z brezplačnim testiranjem predznanja v jezikovni šoli. Preprosto najdite vprašalnik na njihovi spletni strani, vnesite svoje podatke in se lotite izpolnjevanja. Po prejemu vašega izpolnjenega vprašalnika ga bo pregledal izkušen učitelj, ki bo določil stopnjo vašega znanja. Glede na oceno bodo nato prilagodili vašo uvrstitev v najustreznejšo skupino. Brezplačno testiranje je na voljo preko spletnega vprašalnika za angleščino, nemščino in slovenščino. Za preostale jezike pa se testiranje izvede ustno preko telefona z prijaznim učiteljem. Kontaktirajte jih in jim zaupajte, katerega jezika bi se radi učili, in skupaj boste določili termin testiranja.

Potrdilo ob zaključku tečaja

Zagotovite si potrdilo o opravljenem tečaju in doseženi stopnji na jezikovnih tečajih. Gre za interno potrdilo, ki sicer ni javno priznano, vendar v večini primerov zadostuje za vpis v študij ali zaposlitev. Ko se jezikovni tečaj zaključi, sledi pregled usvojenega gradiva, na podlagi katerega izdajo potrdilo o znanju jezika na določeni stopnji. Pri tem sledijo Skupnemu evropskemu referenčnemu okviru za jezike (CEFR). Potrdilo izdajo v slovenščini in ciljnem jeziku.

Skupinski jezikovni tečaj

Če ste navdušeni nad skupinskim učenjem tujega jezika, se takoj vpišite, saj interakcija med udeleženci tečaja prispeva k hitrejšemu napredku. Skupinski jezikovni tečaj je odlična možnost za vse, ki želite dinamično in zabavno učenje, hkrati pa predstavljajo najbolj cenovno ugodno obliko pridobivanja jezikovnih znanj. Jezikovni tečaj poteka v manjših skupinah (do 10 udeležencev), kar omogoča poglobljeno delo in učinkovit napredek. Udeleženci znotraj skupine imajo podobno stopnjo predznanja, kar še dodatno olajša učenje. Tečaji zajemajo vse jezikovne stopnje, od A1 do C2, prav tako pa je na voljo tudi konverzacijski tečaj.

Individualni tečaji

Če si želite hitro pridobiti jezikovna znanja, so individualni tečaji prava izbira. Pri teh tečajih učitelj prilagodi urnik, program in intenzivnost učenja vsakemu tečajniku posebej. To omogoča najhitrejše doseganje zastavljenih ciljev in napredovanje na višje stopnje. Individualne tečaje izvajajo po celotni Sloveniji na lokaciji po vaši izbiri – v vaši pisarni, doma ali preko spleta.

Strokovno usposobljeni učitelji z bogatimi izkušnjami v poučevanju tujih jezikovvam bodo pomagali hitro napredovati. Uporablja se sodobne in prilagojene učne metode, prilagojene vašim individualnim potrebam in ciljem. Široka ponudba jezikovnih tečajev sega od začetnih do naprednih stopenj, od splošnega do poslovnega programa. Ponujajo prilagodljive urnike in tečaje, ki jih lahko prilagodijo vašemu življenjskemu slogu in urniku. Prijetno in zabavno učno okolje bo pripomoglo k vašemu učenju in napredku.

Konverzacijski tečaji

Želite premagati treme pred govorjenjem v tujem jeziku? Konverzacijski tečaji so odlična priložnost za to. Pridružite se jim in se pod vodstvom izkušenih učiteljev, tudi maternih govorcev, naučite sproščenega komuniciranja. Tečaji potekajo v obliki pogovora, kjer se spodbuja udeležence k govorjenju, kar pripomore k pridobivanju samozavesti za sproščeno komunikacijo. Na voljo sta tečaja konverzacije v nemščini in angleščini, namenjena tistim na ravni B1 ali višje.

Tečaj poslovne angleščine

Na Jezikovnem Inštitutu Didaktum ponujajo poslovno naravnane jezikovne tečaje angleščine, prilagojene potrebam vsakega podjetja. Jezikovni tečaj omogoča lažje komuniciranje z tujimi poslovnimi partnerji ali sodelavci iz tujine, kar je ključno za uspešno sklepanje poslov. Dodatno jezikovno izobraževanje prinaša številne prednosti, vključno z izboljšano delovno učinkovitostjo, inovativnostjo ter večjim zaupanjem v zaposlene. Zmanjšanje stroškov prevajanja, spoštovanje kulture in znanje tujega jezika povečujeta ugled podjetja, še posebej pri sodelovanju s tujimi strankami in poslovnimi partnerji. Poslovna komunikacija in znanje tujih jezikov postajata ključna pri gradnji poslovnih odnosov in iskanju novih priložnosti na domačem in mednarodnem trgu.